Kyçu

Ndihma & Pyetjet e Shpeshta

Ndihma dhe disa nga pyetjet e shpeshta!

 Cfarë është Bidpack ?
Bidpack është cfarë ju nevotiet juve ? Para se të filloni bidimin? Ankandi operonë në menyrë BLEJ dhe LUAJ pra para se të merrni pjesë në ankand ju duheni të bleni bida . Pakot e bidave vijnë në madhësi të ndryshme, 35 Bidpako,70 bidpako ? Mënyra e pagesës për bidpack mundësohet me kartë krediti, dhe në pikat tona të autorizuara

 Cfarë është butoni autobid ??
Autobid është një buton i cili ju mundëson në mënyr automatike të konkuroni në produktet edhe nëse nuk jeni online në ankand a po jeni duke biduar në ndonjë produkt tjetër. Autobid ju mundëson pjesmarrjen në disa produkte të ndryshme në të njejten kohë. Autobid Ju mund të caktoni sasinë e bidave automatic.

 Cfarë Janë bidat ??
Bidat janë valutë elektronike që mundëson pjesmarrjen në ankand, ato blehen me para cash në pikat tona të autorizuara apo me kartelë bankare ?

 Pagesat & Taksat ?
Pagesat bëhen me kartë Krediti ose në pikat tona të autorizuara. Në të gjitha cmimet e produkteve dhe bidpack janë të përfshira taksat.

 Rimbursimi I bidave ?
Në rast se nuk keni fituar mund ta bleni produktin me cmim të tregut dhe bidat e humbura rimbursohen në llogari tuaj. (kjo vlen për të gjithe pjesmarresit në ankand).

 Si bëhet transporti.?
Transporti Brenda territorit të Kosoves është falas dhe arrinë në afat kohore 24-48 orë n’varësisht nga produkti . Ndërsa jashtë territorit të Kosoves kohëzgjatja e transportit është 3-5 ditë me një kosto minimale.

 Si funsikonon ??
Cdo bidim e rrit Cmimin e produktit për 0.01 Cent Koha e ankandit resetohet( rivendoset ) 10 sekonda cdo herë kur kemi bidues të ri Ne raste se nuk ka bidues të ri para se koha të skadoje, bidues I fundit e fiton produkti dhe për ta tërhequr produktin duhet të bëhet pagesa e vlerës së arritur në ankand. Para se të merrëni pjesë në ankand ju duhet fillimisht të bleni bida ose bidpack ? Cmimi I rregulltë i bidit kushton 0.14 Cent. Kjo tarifë e vogël mundëson zbritjen masive të produkteve nga 50% deri në 99%.

 Si të bidojmë ?
1. Zgjedh produktin që dëshiron. 2. Bëhu pjesemarrës në produkt duke përdorur butonin bid. 3. Nëse jeni bidues I fundit kur koha arrinë Zero sekonda ju jeni fitues .

 Si të regjistrohem?
Për të marrë pjesë në ankandet tona së pari duhet të regjistroheni. (linku per regjistrim) Regjistrimi është plotësisht falas, i shpejtë dhe i sigurt. Ju mund të regjistrohuni duke klikuar në menu linkun “Hap një llogari të re” pastaj do të shfaqet një formular I thjesht ku nevojiten “Emri apo nickname i juaj”, “Numri I celularit”, dhe “Fjalëkalimi”. Pasi të hapëni llogarin tuaj ju mund ta verifikoni numrin e celularit dhe të përfitoni një numër të caktuar të bidave falas.

Execution Time: 0.006803 seconds