Regjistrohu / Kyçu

Lajmërim : Ankandet ri-kthehen nga ora "19:00", gjatë kohës kur ankandet nuk janë aktive ju mund të aktivizoni vetëm "Auto-Bid" në produkte!

E shitur Syze Swarovski
Shooter
25.28€


*** Ankandi ka përfunduar ***

Ky ankand ka përfunduar dhe është fituar nga "Shooter" me qmim të ankandit "25.28€".

Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj në ankad dhe suksese në produktet tjera.

Përshkrimi i produktit:
Referenca: SK-198 - 16A
Modeli: Gratë
Materiali i kornizës: Metal
Ngjyra e kornizës: Argjend
Lente: Gri me efekt Mirror
Mbrojtja UV: 3
Pesha: 33 gr
Kuti prej xhami me markë: Swarovski