Regjistrohu / Kyçu

Lajmërim : Ankandet ri-kthehen nga ora "19:00", gjatë kohës kur ankandet nuk janë aktive ju mund të aktivizoni vetëm "Auto-Bid" në produkte!

E shitur Syze Police
DarS
27.64€


*** Ankandi ka përfunduar ***

Ky ankand ka përfunduar dhe është fituar nga "DarS" me qmim të ankandit "27.64€".

Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj në ankad dhe suksese në produktet tjera.

Përshkrimi i produktit:
Lloji: Syze dielli
Gjinia: Meshkuj
Marka: Police
Modeli: SPL995
Forma e kornizës: Aviator
Materiali i kornizës: Metal
Lloji i kornizës: Buzë e plotë
Mbulesat e hundës: Silikoni
Garancia e prodhuesit
për Kornizën: 1 vjet